Lediga jobb

Jobba hos oss!

På Holmgrens Markiser är vi fem heltidsanställda inom olika områden. I framtiden kommer vi att behöva bli ännu fler. Välkommen att söka jobb på världens härligaste solskyddsföretag!

Lediga tjänster

Solskyddsinstallatör

Omfattning: Heltid 

Beskrivning av tjänst: Som markismontör jobbar du med att montera markiser, genomföra service på befintliga markiser och bistå med din kunskap till kunderna när de stöter på eventuella hinder med markisers teknik.

Vem är det vi söker? : Vi söker dig som är skicklig, serviceminded och har b-körkort. Branschvana är ett plus men inget krav. 


Spontanansökan

Vi är alltid ute efter nya härliga kollegor, hör av dig till oss om du tror att du är den vi söker!

Säljare

Omfattning: Heltid 

Beskrivning av tjänst: Som säljare hos oss jobbar du både i vårt showroom med att hjälpa våra kunder att hitta rätt produkt och ute hos kunderna genom att mäta och hjälpa kunder att hitta den bästa lösningen för just deras hem och behov.

Vem är det vi söker? : Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som säljare, meriterande är att ha arbetat som säljare inom detaljhandeln och då framförallt inom solskyddsbranschen.  Vi ser gärna även att du har erfarenhet av kundservice.  Du är en ödmjuk och relationsinriktad person med förmåga att skapa starka kundrelationer.  Att småprata kommer naturligt för dig och din lyhördhet bidrar till att du servar kunden efter dennes personlighet och specifika behov.  Du ska drivas av att arbeta utifrån uppsatta mål och du tycker det är roligt att höja dig själv och företaget till framgångsrika resultat.


Vill du söka en tjänst?

Om du vill söka en tjänst hos oss ber vi dig mejla oss ett personligt brev och CV till info@holmgrensmarkiser.se. 
Hoppas vi ses!